fbpx

Nivel C10 med glukosamin for dine ledd

Nivel C10 med glukosamin er en nyhet som tar vare på leddbrusken din. 

Glukosamin er et såkalt aminosukker, et stoff som kroppen vår selv produserer.  Det utgjør en viktig del av noe som kalles proteoglykaner som er en av hovedbestanddelen i vår leddbrusk.  Derfor er glukosamin veldig viktig for en normal oppbygging av leddbrusken vår. 

Leddbrusk – eller hyalinbrusk, er det som utgjør glideflatene i våre ledd.  Normalt er den blank og svært glatt, og den har en glinsende overflate.

En normal leddbrusk er helt nødvendig for at leddene våre skal kunne bevege seg normalt uten ubehag.

Kroppens produksjon avtar med alderen

Kroppens produksjon av naturlig glukosamin avtar dessverre med alderen.  Leddbrusken vil derfor nedbrytes raskere enn den bygges opp etter hvert som vi blir eldre.  

Det er derfor det kan være gunstig å innta ekstra glukosamin i form av kosttilskudd.

Nivel C10 med glukosamin

I vår store nyhet for ledd – Nivel C10 – bruker vi den formen for glukosamin som er mest anvendelig for kroppen vår, og som er best studert i vitenskapelige studier.  Denne råvaren heter glukosaminsulfat.

Det anbefales bruke tilskudd av glukosamin i minimum 16 uker får man personlig kan vurdere nytten av glukosamin.  Noen merker det på sine ledd alt etter bare noen få uker, men husk at dette er individuelt.

Synergi fra ni andre aktive ingredienser

Foruten glukosamin inneholder Nivel C10 hele ni andre aktive ingredienser. Du finner kondroitin, OptiMSM – en naturlig svovelforbindelse som er et livsviktig minera i Nivel C10.  Disse tre ingrediensene er verdens mest brukte ingredienser for ømme og stive ledd.

I tillegg finner du urtene ingefær, verdens mest studerte curcumin fra gurkemeie, (Curcumin C3 Complex®), boswellia serrata  og BioPerine (sort pepper) som øker kroppens opptak av vitaminer, mineraler og plantestoffer.

Produktet inneholder også hyaluronsyre, som normalt finnes i bindevev, samt udenaturert kollagen II, og vitamin C.

Beregnet for voksne over 18 år.  Den er usøtet og fri for laktose, gluten, gjær og soya.  Egner seg ikke til deg som er allergisk for fisk, skalldyr eller kylling.  Anbefales ikke til gravide.

Hver forsendelse Nivel C10 inneholder 120 tabletter som er nok til 2 måneders forbruk.

Du kan godt bruke den sammen med andre produkter for ledd, slik som for eksempel Curminol, Antioksidant Pluss eller andre rene omega-3-tilskudd.


Prøv Nivel C10 i 2 måneder

Kun kr. 222,5 (gratis frakt)


Du kan lese mer om Curminol her

%d bloggere liker dette: