fbpx

Slik beskytter du hudens kollagen fra innsiden

Effekten av kollagen er blitt videns kjent i dag, men det er mindre oppmerksomhet rundt hvordan vi skal beskytte kollagenet i huden som er like viktig som å tilføre nytt!

Dermaval er en ny dokumentert ingrediens for huden på det nordiske markedet.  Plantekomplekset virker i synergi med kollagen og styrker hudens sunnhet, elastisitet og spenst. 

Som første produkt i Norden inneholder HUD+ denne patenterte ingrediensen.

Den inneholder blant annet viktige polyfenoler og antioksidanter med mange forskjellige positive egenskaper for huden vår.  Den viktigste egenskapen er at Dermaval beskytter hudens kollagen fra innsiden.

Dermaval beskytter hudens kollagen

Dermis – eller lærhuden vår, består av blant annet to type fibre, og utgjør mesteparten av huden. Dermis gir huden elastisitet og styrke.  Den kan variere i tykkelse fra 1,5 til 4 mm. 

Kollagene fibre i huden vår gir styrke til huden og elastiske fibre gir vår hud elatisitet.  Lærhuden har også mange tynne og små blodkar som frakter næringsstoffer.

Stress, aldring, overdreven soling og dårlig kosthold kan forringe disse fibrene som er så viktig for hudens helse.  Når fibrene mister sin elastisitet, gir dette aldringstegn på vår hud og dannelse av rynker.

Hudens elasiske fibre betår hovedsakelig av et hudkollagen, eller protein – som heter elastin.  Å hindre unødvendig nedbrytning av hudkollagen er derfor viktig for ivareta en ungdommelig hud.

Elastase – hudkollagenets fiende

Elastase er et kraftfullt enzym som bryter ned hudens kollagene fibre, keratiner og proteoglykaner. For å beskytte hudens kollagen og elastisitet må man derfor redusere aktiviteten til dette enzymet. 

De aktive plantestoffene i Dermaval er i undersøkelser funnet å bremse aktiviteten til elastase. Dermed er Dermaval med på å beskytte hudens kollagen fra innsiden.  Huden vil bedre beholde sin styrke og elastisitet

Om HUD+

HUD+ er et nytt produkt som inneholder Dermaval, patentert hudkollagen, vitaminene A, B2, C, biotin, niacin og mineralene kobber, sink og selen.

Plantekomplekset i Dermaval består av granateple, asparges, okra, acai, kaffebønner, acerola, camu camu, japansk pagodetre, og mangosten.  Disse ingrediensene bidrar til en normal og vakker hud og er viktige for dannelsen av kollagen i huden.  Dermed er det lettere å  bevare en sunn, elastisk og frisk hud.

Anbefalt daglig bruk er 2 tabletter om dagen, en til frokost/ lunch og en til middag/ kveldsmat.

Prøv HUD+ nå til halv pris i hele 4 måneder

Kun kr. 174,50 + porto 48,- for 4 måneders forbruk!

%d bloggere liker dette: